BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber kualitas paling apik

Kita melu ing bahan suhu dhuwur.Perusahaan kita melu ing kain fiberglass dilapisi silikon, kain fiberglass dilapisi PU, kain kaca Teflon, kain dilapisi aluminium foil, kain tahan api, selimut las, kain serat kaca, sing utamané digunakake ing konstruksi, transportasi, elektronik, industri kimia, perlindungan lingkungan, pertahanan nasional lan industri liyane.Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap.

  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG

PRODUK

Perusahaan kita melu kain fiberglass dilapisi silikon, kain fiberglass dilapisi PU,
Kain kaca Teflon, kain dilapisi aluminium foil, kain tahan api, selimut las, kain serat kaca.